Saturday, July 17, 2010

orientasi saya sangat menyeronokkan!

assalamualaikum

lama dah tak update blog ni..sangat busy sekarang ni..
baru je habis orientasi kat unikl mimet.. ape yang dapat aku katakan..
orientasi ni sangat menghiburkan dan mencuit hati hingga tak kering gusi, aku rasa macam dah menjadi sangat dewasa dan matang sewaktu orientasi ni..korang faham kan? kalau tak faham, contact aku personally, nanti aku bagitahu..

seriously, penat lah..seminggu ni tiap-tiap hari aku tidur 3 jam je..dengan senior-senior skema yang bajet otai..
"kau x kenal aku sape..kau belom tau lagi, nanti korang da kenal korang taw la!"
lah..macam la aku baru duduk asrama sehari dua..hehe..

tapi at least terubat jugak la rindu aku nak kene buli..ngantok sangat sampai kadang-kadang lepas suboh aku bantai tido dekat belakang surau, sebelah tong sampah..hoho..

banyak gak faedah orientasi ni..aku dah tahu hala tuju aku, so aku boleh buat perancangan dari sekarang..
lah..poyo je aku..hmm..ramai freshie lawa-lawa dan comel-comel..hehe..
tapi bak kata jambi

"jangan tinggalkan orang yang kita sayang sebab orang yang kite suka, kerana orang yang kita suka akan tinggalkan kita untuk orang yang kita sayang"  lah~~ haha

peace!

aku tukang amik gambar


orientasi da nak abes leh la korang wat muke hepi..hoho

8 comments:

  1. skang da rmi la dak2 p0mpuan kat sane . xde la 3 0rang jeee..

    ReplyDelete
  2. waaaaaa. bes2. aku ske orintasi. hahaha

    ReplyDelete
  3. "jangan tinggalkan orang yang kita sayang sebab orang yang kite suka, kerana orang yang kita suka akan tinggalkan kita untuk orang yang kita sayang"

    pehal lak ayat last ko "kerana orang yang kita suka akan tinggalkan kita untuk orang yang kita sayang"

    pdahal ptut nya "kerana orang yang kita suka akan tinggalkan kita untuk orang yang dia sayang"

    btol kan? hahah

    ReplyDelete
  4. nad: haah, skang da ramai sket da..haha

    naf: orientasi tu utk org yg x oriented je nap..haha

    nape: hekeleh! bebelit la nak sebot..haha

    ReplyDelete
  5. tuntung ! aku tak follow lah blog kau tapi aku dah buat jadi one of my favourite blogs to read kat aku punye blog ;)
    kau dah follow aku ? hehe. weh rindu sekolah jugak. kantoi kau mandi pakai spenda je ngan dak dak lain HAHA

    ReplyDelete
  6. tkod: hehe, kire nye nk aku follow blog ko la ni, haha, ye la, btw, thx for reading..biala aku mandi pakai spenda, macam kau tak penah..hahaha

    ReplyDelete