Saturday, September 4, 2010

kalau tiap-tiap hari macam ni, memang gua mati..

"allahuakbar, allahuakbar,"

jam kat tangan pukul 7.29 malam.

masuknya waktu maghrib bagi kawasan Lumut, Setiawan, Pangkor dan Pantai Remis

2  orang brader senior lalu sebelah aku, bawak air dengan nasik bungkus, masing-masing eager nak bukak puasa..

aku?

ambil botol kosong dekat bilik member.

pergi water cooler, tadah air..

minum. air water cooler yang filter dia dah sejuta lemon tahun tak cuci. kalau bukak filter air tu, baby pun boleh jumpa.

sekali minum boleh hakis tekak..sekali minum boleh dapat kancing gigi, kancing seluar dan kancing coli baju raya.. lagi bahaya dari rokok..

ambil sebatang rokok winston merah, bakar, sedut dalam-dalam, kalau boleh dalam sampai dekat larger intestine..biar kenyang. ambil lagi air water cooler tadi, minum lagi, sampai x larat nak minum dah..

tibe-tibe ade message dari awek,
bukak message awek,


"selamat buke poce ariel mot, kte mam bufet n steamboat 2day.ily"




the world is just awesome..


ramai orang lagi malang dari aku..

9 comments:

  1. haha,aKminumAirWaterCoolerGaK..Pa2IsapOkokSludup.2kaliCptMatiDrKo..

    ReplyDelete
  2. alan: hahaha..ko rokok seludup, aku rokok hidup..sape lg bahaye skang..hahaha

    tfa: mmg sedih, terima kasih sebab menyedihkan diri utk aku..haha

    naf: aiyoookkkk

    ReplyDelete
  3. syn: :)

    cik tipikal: trime kasih sebab sedih.haha

    ReplyDelete