Monday, September 20, 2010

konklusi raya

selamat hari raya.

maaf sebab terlambat seminggu lebih.

seriously, memang agak busy time raya. bukan aku tolong masak pun. tolong makan, dengan tolong berak.
memang perut aku kene culture shock lah time raya ni. asal makan je, mesti nak kena pergi toilet. mak ai, kembang la bontot gua camni. haishh.

maklumlah, kat mimet asik makan nasik goreng je, kalau tak nasik goreng cili api, nasik goreng ayam, nasik goreng biase, bapak muak la. sampai-sampai rumah je tengok sampai 5 6 lauk..gile lah.

duit raya aku 200 je, pastu bayar bil enset 100. pastu pakai enset tak sampai seminggu dah kene block balik. ni semua sebab download porno lagu-lagu la ni. cilaka.

so.konklusi nya, raya tahun ini sangat meriah dan mengembangkan bontot serta menghabiskan duit.

selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

5 comments:

  1. gempak bhai, duit raya sampai 200!

    ReplyDelete
  2. cik tipikal: 2 rat, bli okok 20 kali dah habes..hahaha

    woot2: babi alan, banyak gile kau dpt..

    ReplyDelete
  3. HAHA.. kalau buat topup, seminggu dah habis..
    aku tak gila rokok, aku gila topup..

    ReplyDelete
  4. mak ai, gile message kau ni..haha..chat je la.. save sket..

    ReplyDelete