Monday, August 9, 2010

hari ni saya nak bukak pekung di dada

assalamualaikum

hari ni, aku nak cerita semua yg tak best pasal diri aku. semua yang busuk-busuk pasal aku. sebab kepala aku dah pening (high) ni. maybe sebab apa yang aku buat semalam kot. apa yang aku buat? rahsia lah..haha. remaja kena mencuba kan? haha, experience tu penting, baru hidup ni menarik.

1. aku jarang syampu rambut, maybe sebulan sekali dua je kot.
2.aku jarang sembahyang subuh kebelakangan ni, sebab susah nak bangun, harap bulan ramadhan ni boleh                    berubah
3.aku mandi tak sampai 5 minit, bagi aku mandi lama-lama tu buang masa, lagipun ambik wudhuk tu pun macam mandi jugak kan? maknanya sehari aku mandi 6 kali..haha..ok kan?
4.aku sensitif (betol lah!)
5.kadang-kadang aku kutuk kawan aku dalam hati (korang tak pernah ke? )
6.aku tak suka jalan lembap-lembap, buat kerja perlahan-lahan.
7.aku gelojoh time makan
8.aku tak reti makan pakai tangan, kadang-kadang aku makan nasik boleh ada sampai kat pergelangan tangan.comot
9.aku ada banyak topeng, topeng depan parents, depan family, depan membe, depan awek, depan cikgu, (korang ade topeng tak? )
10.aku dah kurang tengok porno(ok la tu)
11.aku tak reti simpan duit.
12.aku tak pandai pilih baju apa yang cantik
13.aku tak minat bola, sebab aku takut masa aku habis untuk tengok bola je
14.aku tak suka jerit-jerit (tapi aku ketua platun time form 5 dulu)
15.aku sayang kawan-kawan aku (ini serious)
16.aku suka hutang orang
17.aku pernah jadi pemuas nafsu selvan
18.aku hipokrit

orang kata, buat apa cerita keburukan diri sendiri kat orang lain, ye ke?
biarlah, aku dah tahu keburukan diri aku, aku nak berubah



ingat kebaikan orang kat kita, ingat keburukan kita kat orang
lupakan kebaikan kita kat orang, lupakan keburukan orang kat kita




malam ni, tarawikh, tapi aku ada kelas pengajian Malaysia. so, sorry tarawikh.
aku nak tido. kepala sudah berat.

12 comments:

  1. haha.. bdo sial.. yg num17 uh plg x ley bla...

    ReplyDelete
  2. alan: hehe..kau pemuas nafsu mat tong..hahaha

    ReplyDelete
  3. haha... ok r dr selvam ko.. mcm haram.. haha

    ReplyDelete
  4. org tue kata tak elok lelaki makan gelojoh.nak tahu knp? kau tye selvam.

    ReplyDelete
  5. alan: haha..tak pun hari haran

    fiq: time lapar je gelojoh sikit, hehe..time kenyang aku makan slow je..kunyah sampai lumat

    ReplyDelete
  6. haha..xpe tung!

    psang niat utk brubah ^^

    ReplyDelete
  7. tom tom hg memang makan gelojoh. *smbil tgh byg mke hg dok mkn nasi ayam dgn rakusnya! ahahaha

    ReplyDelete
  8. nape: tenkiu nape! aku dah berenti tgok porno dah! dah sehari tak tengok! yahoo!

    nap nap: aku bukan gelojoh la sebenanye, aku mementingkan mase, haha, tu yang makan cepat2 tu..daripada ang, dok wat comey apa tak mau makan? hahaha

    ReplyDelete
  9. ahahahaha. kojaq noh? aku bkn wat comei. tp law dh mmg comei nk wat gena kn? kahkahkah.

    ReplyDelete
  10. yg last tu xley blah an.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. same ar mandi ta sampai 5 mnit ! haha sep2 :DD

    ReplyDelete
  12. naf: haha..masuk bakui angkat s3endiri..haha..tp ang mmg comei nap2..

    etiqz: aku hipokrit la! haha..sumpa

    hanibi: yeah! aku ingt ppuan sume mandi setengah jam, ade gak yg spisis ngn aku, bagos2! jom kite mandi! haha

    ReplyDelete