Wednesday, June 2, 2010

prince of persia

wo lan ciauuu

hehe..aku baru lepas balik tengok movie prince of persia..sebelum tengok tu, banyak cabaran jugak la aku tempuhi..dengan salah seat nya, dengan sorang apek dok sebok caling sampai suara dia mengalahkan suara prince of persia..dan walaupun aku datang 7 orang, tapi aku duduk sorang-sorang sebelah 3 orang mat rempit..sangat menakutkan..haha

so, in my opinion, deep from the bottom of my heart aku rase cerita ni menarik dan boleh diberi 4 bintang..1 lagi bintang dia tak dapat sebab ada kantoi sikit kat CGI dia..kadang-kadang tu aku tengok CGI dia macam possesed pirates pun ada jugak..haiiisshhh..

cerita dia berkisarkan(lah, poyo je aku) tentang konflik keluarga, perebutan harta dan prince of persia dijaga oleh penjual satay(siapa ingat ayat nih aku bagi cokelat angin) haha..

dan untuk lelaki sahaja,  korang kena tengok princess tamina, sure korang berfantasi dalam wayang tu..haha..aku taw korang mesti nak google dia nanti, aku senangkan kerja korang lah, nama dia gemma arterton..toksah dok carik gambal bogel dia lak, tak baik, lagipun korang takkan jumpa,hahaha...kalau jumpa nanti bagitau aku..shhhhh..

dan untuk perempuan sahaja, princess tamina memang cun!! haha

10 comments:

  1. kalo nk tw, princess tamina tuh aq.. awww~ "kiss me b4 u kill me".. shhhhhhhhhhhhhhhh~

    ReplyDelete
  2. hahaha, ok2..jom kite g alamut pastu kawen..haha

    ReplyDelete
  3. haha. aku pon bru tgk tadi.

    tpi ak x dok sbelah mat rempit laa. hahaha

    ReplyDelete
  4. haha.. kelakar dowh ayat ko...

    ReplyDelete
  5. naf:ang dok sebelah ngbaka kan nap2? hahaha..

    etiqz:kelakar ke? blog ni sepatutnye bosan lah, mane boleh gelak2..hehe

    ReplyDelete
  6. haha.. :))
    ayat dijaga penjual satay tu adalah iklan cerita indon 'tasbih cinta'... bak mai coklat angin..

    wey, jake gyllenhaal tu lag hnsem.. body taff.. aiyo!

    ReplyDelete
  7. kau kalau tengok lembu pakai skirt pun kau kata cun

    ReplyDelete
  8. durrah:tepat sekali!! haha..nah cekelat angin ~~~~~~~~~ hahaha..jake gyllenhaal tu aku la..hehe


    bunga:lembu pakai skirt?? nak tengok nak tengok..haha

    ReplyDelete
  9. aku bru tgok smlm gak dou.cun nak mati seh.cm aku pun ada.HAHAHHAA

    ReplyDelete
  10. deko:haha..mmg mcm kau dow deko..dastan cam aku..haha

    ReplyDelete